1 – 2 dages levering | GRATIS FRAGT OVER 599 KR*

Du er her: Hjem > Stue > Duge > Akrylduge

Akrylduge

Med akrylduge får du de bedste egenskaber fra tekstilduge og voksduge. Akrylduge er praktiske og nemme at vedligeholde. Hos Engholm finder du et bredt sortiment af flotte akrylduge til enhver lejlighed. Vores akrylduge fås både i 140 cm bredde og 160 cm bredde. Samtidig finder du masser af forskellige mønstre, motiver og farver. Se f.eks. vores mange blomstrede akrylduge.

Vi har også indgået et spændende samarbejde med flere inspirerende designere. Se blandt andet vores flotte duge med akrylbelægning og antiskrid på bagsiden fra Notes by Susanne Schjerning.

Pas godt på dine akrylduge

Din akryldug kan holde i rigtig mange år, og hvis du passer godt på den, kan du forlænge levetiden på din nye dug.

Akrylduge har en belægning, der gør den smuds-, vand- og olieafvisende, hvilket er med til at gøre din akryldug så let at holde. Men belægningen betyder også, at der lettere kan opstå folder og knæk på dugen, hvis du folder den sammen mellem brug. Derfor anbefaler vi altid at du ruller dine akrylduge på rør, når de ikke benyttes. Du kan benytte et gammelt kosteskaft eller du kan tilkøbe, at få dugen rullet på rør, når du køber en akryldug fra Engholm Textiles.

Undgå at vaske dine akrylduge i vaskemaskinen

Det anbefales, at du hurtigt tørrer ketchup, tomat, karry og andre farvekraftige madvarer af, relativt hurtigt efter du har spildt på dugen. På denne måde undgår du at der dannes farvepletter på dugen. Akryldugen bør som udgangspunkt ikke puttes i vaskemaskinen, men tørres blot over med en fugtig klud. Sørg altid for at dugen er tør inden du ruller den på rør og stiller den væk.

 

Viser 1–12 af 175 resultater

Populære produkter i denne kategori

Spar 15% på din første ordre

Bliv en del af mere end 2500 personer, der får eksklusive tilbud og gode råd til din boligindretning.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!