1 – 2 dages levering | GRATIS FRAGT OVER 599 KR*

Du er her: Hjem > Badeværelse > Håndklæder

Populære produkter i denne kategori

Håndklæder

Forny dit badeværelse med håndklæder i flotte farver og lækker kvalitet fra Engholm. Vi har et stort sortiment af vaskeklude, gæstehåndklæder, badehåndklæder og strandhåndklæder i flotte farver. Derudover kan du også købe håndklæder med forskellige mønstre og motiver. Alle vores håndklæder er desuden OEKO-TEX godkendt. Køb nye håndklæder herunder.

Viser 1–16 af 32 resultater

Sådan vasker du dine nye håndklæder

Har du købt nye håndklæder er det altid en god idé, at lægge dine nye håndklæder i blød i koldt vand inden de skal vaskes første gang. Her skal dine nye håndklæder gerne ligge i 24 timer. Grunden til, at man skal lægge sine håndklæder i blød inden man vaskerne dem er, at det vil få bomuldsfibrene i håndklæderne til, at åbne sig. Dermed får håndklæderne en bedre sugeevne. Det gode ved, at lægge sine håndklæder i blød er, at det også kan fjerne rester af overskudsfarve.

Håndklæderne skal vaskes på maks 60 grader og de tåler også, at man kan tørretumble dem ved maks 80 grader.

Skal jeg bruge skyllemiddel når jeg vasker mine håndklæder?

Du skal gerne undgå, at vaske dine håndklæder med skyllemiddel. Bruger du skyllemiddel når du vasker dine håndklæder kan det danne en hinde på bomulden, der forringer sugeevnen, samt tørreevnen på håndklædet.

ØKO TEX godkendte håndklæder fra Engholm

Alle vores håndklæder er ØKO TEX godkendte. ØKO TEX mærket er en garanti for, at vores håndklæder er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige kemikalier og da vores håndklæder overholder alle disse krav, så har alle vores håndklæder modtaget et ØKO TEX Standard 100 certifikat og det er vi stolte af!

Engholm

Engholm Parkvej 1
3450 Allerød
Telefon: 4817 2055
info@engholmtextiles.dk
CVR: 73263328

Få 15% i rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% på din første ordre, samt gode tilbud hver måned!
DIBS - Payments made easy

Spar 15% på din første ordre

Bliv en del af mere end 2500 personer, der får eksklusive tilbud og gode råd til din boligindretning.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!