1 – 4 dages levering | Sikker betaling | Gratis fragt v. køb for over 499,-

Returnering

Returnering af varen
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder dit køb fra Engholm Textiles, skal du være opmærksom på, at du selv skal betale for at sende varen retur.  

Du kan med fordel købe en returlabel hos os, som vi sender til dig på mail, hvor du herefter skal printe den ud og sætte den på pakken, som skal sendes retur. Prisen for en returlabel med GLS koster 39,- hos os. De 39,- vil blive fratrukket det beløb, som vi refunderer til dig.

Ønsker du at benytte en af vores returlabels skal du skrive til info@engholmtextiles.dk.

BEMÆRK der gives ingen returret ved varer, som er klippet på mål efter kundens ønske.

Du er også velkommen til, at bruge en anden udbyder.Varens stand ved returnering
Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Ved køb af varer kan originalemballagen udgøre en væsentlig del af varens værdi. Husk derfor altid at sende emballagen med retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, ekskl. leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet hurtigst muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtager pakken retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Sengesæt fra Engholm

Spar 15% på din første ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få samtidig en rabatkode på 15% på din første ordre! Rabatkoden kan ikke kombineres med allerede nedsatte varer.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!